Een evenement waar u jaren later nog over spreekt

Naast kant en klare vergaderzalen kan u in de Zebrastraat ook prachtige lege ruimtes huren met quasi eindeloze mogelijkheden.

Het tentoonstellingsgebouw heeft een totale bruikbare oppervlakte van maar liefst 750m². Naast kunsttentoonstellingen vinden hier regelmatig beurzen en productvoorstellingen plaats. Het is een mooie opengewerkte ruimte met hoge plafonds en veel lichtinval.

Maar er is meer: het historische ovalen middenplein en het nieuwe atrium, elk ook uitgerust met een tent, lenen zich uitstekend tot politieke meetings en grootschalige productlanceringen.

Dan zijn er ook nog twee etages van onze ondergrondse parking die voorzien zijn van een flexibel ophangsysteem en tientallen spots op rails die zorgen voor een flexibele belichting.

De kelder-rondgang onder de Zebrastraat baadt dan weer in een totaal andere sfeer en wordt vaker gebruikt voor multimedia-tentoonstellingen of events die vragen om een sfeervol uitgestippeld parcours in industriële sfeer langs verschillende donkere kamers en gangen.