EXPOVLEUGEL

De opengewerkte tentoonstellingsvleugel van 750m² is een lichtrijk gebouw dat bestaat uit 4 vleugels, die met elkaar verbonden zijn door middel van brede tentoonstellingszuilen. Dit artistiek kader spreekt tot de verbeelding bij eventbureau’s maar biedt dankzij de open ruimtes ook de ideale setting voor gelegenheidsexpo’s of vakbeurzen en leent zich perfect tot het organiseren van een speeddating of interactieve workshops.

Zaal Receptie-opstelling Diner-opstelling Theater-opstelling
Expovleugel 600 pers. - 250 pers.

CONCERTTENT ZEBRASTRAAT

Het verlichte wateroppervlak op het ovalen middenplein van de Zebrastraat kan in minder dan 24u plaats ruimen voor een exclusieve polyvalente concert- of eventruimte voor 500 personen. Een uitstekende locatie voor politieke meetings of een betoverend decor voor een grootschalige productlancering, personeels- of privéfeest!

Zaal Receptie-opstelling Diner-opstelling Theater-opstelling
Concerttent Zebrastraat 700 pers. 250 pers. 500 pers.

ATRIUM + KLEINE TENT NEW ZEBRA

Op de schitterende binnenruimte van New Zebra wordt u overweldigd door twee imposante, gevelgrote kunstinstallaties van Nick Ervinck en Ned Kahn. Naast deze knalgele gevelsluier en muur met metalen plaatjes die spelen met de wind, wanen ook de watermuren, spiegelwanden en bamboeplanten je in een zuiders paradijs. Een stijlvolle open tent maakt dit atrium tot een gedroomde plaats voor een receptie of walking dinner.

Zaal Receptie-opstelling Diner-opstelling Theater-opstelling
Atrium + Kleine Tent 100 pers. - -

PIRANHABAR

Onze allernieuwste en modern uitgeruste Piranhabar ligt onder het gevelgrote kunstwerk ‘Cirbuats’ van Nick Ervinck op het atrium van New Zebra. Deze modulair ingerichte zaal is opgevat als een glazen koker die aan weerszijden volledig kan worden opengesteld naar de fraaie terrassen toe. De binnenruimte kan worden omgevormd tot een exporuimte met uitschuifbare panelen, een seminariezaal voor bedrijfspresentaties, een bar- en receptieruimte of een combinatie van deze drie. En de naam? Welja, bij het binnenkomen word je vriendelijk onthaald door drie zoetwatercarnivoren!

Zaal Receptie-opstelling Diner-opstelling Theater-opstelling
Piranhabar 40 pers. 20 pers. 40 pers.