Inspirerende ontmoetingen, diners, recepties,...

Bovenal wil de Zebrastraat een aangename en inspirerende ontmoetingsplaats zijn waar nieuwe ideeën ontstaan en kunnen rijpen in de geesten.

Heeft u een vergadering in één van onze seminariezalen, dan laten we uw koffiebreaks, lunch en netwerkdrink liefst doorgaan in onze lounge. Op donderdagavond is dit het kloppend hart van Zebrapoint, ons culturele avondprogramma, en dan is het er natuurlijk extra gezellig.

De lounge is echter ook in exclusiviteit te huur voor walking dinners, recepties en bijzondere etentjes. Of waarom eens geen praatcafé, een quiz of een casino-avond. Of een babyborrel? Wat u ook van plan bent, de aangrenzende keuken en de centrale bar garanderen een vlotte bediening.

De Zebrastraat biedt nog bijzondere ontmoetingsruimtes. Wat dacht u van een drink rond onze gloednieuwe foyer en bar in zaal Ned Kahn, met zicht op het prachtige atrium? Of een inspirerende culinaire wandeling in één van de vele tentoonstellingen?

Hoe mooi een zaal ook mag zijn, als de zon schijnt is het nergens fijner dan buiten. Daarom staat ons terrasmeubilair buiten van begin april tot eind oktober, zowel op ons historische ovaalvormige middenplein als op het futuristische atrium. En als het toch begint te druppelen, zijn er tenten om onder te schuilen.