LOUNGE

We gebruiken de lounge elke dag voor de organisatie van koffiebreaks, lunches en netwerkdrinks voor de vergaderingen die doorgaan in onze seminariezalen.

De lounge is echter ook in exclusiviteit te huur voor uw bedrijfsevent of privé-feest. De ruimte is ideaal voor diners van 40 tot 100 personen, walking dinners tot 150 en recepties tot 200 genodigden. De aangrenzende keuken en de centrale bar zorgen voor een vlotte bediening.

Op zaterdag- en zondagnamiddag maar vooral op donderdagavond is de lounge in het kader van “Zebrapoint” open voor het publiek en valt er bij een goed glas altijd wel iets te beleven, van concerten en debatten tot try-outs voor theaterstukken.

BAR NED KAHN

Wat dacht je van een ontspannende drink of een exclusieve receptie onder onze glazen koepel, met uitzicht op de monumentale kunstwerken op het Atrium?

De bar Ned Kahn is trouwens een kunstwerk op zich: via één druk op de knop verandert het buffet in een bar en het plafond in een flessenrek. Je komt ogen tekort. En dan ben je nog niet naar het toilet geweest...

ATRIUM

Het Atrium is een bijzondere open ruimte, aangelegd bovenop onze ondergrondse parking, die de verbinding maakt tussen New Zebra en de oorspronkelijke Zebrastraat-site.

Het Atrium wordt gedomineerd door de imposante glazen achtergevel van New Zebra en de monumentale kunstwerken van Ned Kahn en Nick Ervinck maar het is bovenal een plaats om tot rust te komen tussen het groen en de watervalmuur of op het terras van restaurant Jour de Fête.

Voor speciale gelegenheden verhuren we op het Atrium een verwarmde tent of een futuristische kleine bar onder het kunstwerk “Cirboats” van Nick Ervinck.

MIDDENPLEIN

Het unieke ovalen middenplein is omgeven door de prachtig gerestaureerde gevels van de Zebrastraat-site. De ovalen waterpartij met het kunstwerk “De Spijker” kan in 24u plaats ruimen voor een polyvalente tentconstructie, die als open shelter of gesloten tent gebruikt kan worden.

We proberen het middenplein zo veel mogelijk autovrij te houden Bij mooi weer staat het terrasmeubilair buiten voor onze bewoners en de deelnemers aan seminaries en congressen maar ook de buurtbewoners zijn welkom.

Het middenplein is – met of zonder tent - ook in exclusiviteit te huur voor recepties, barbecues, beurzen, politieke meetings of de voorstelling van een nieuw automodel.