ZAAL NICK ERVINCK

Onze meest verhuurde seminariezaal, voorzien van een podium met spreekgestoelte, airco en vensters van meer dan 4 meter hoog met elektrische rolgordijnen. Ideaal voor grotere vergaderingen, opleidingen en lezingen en debatten tot 100 personen.

Standaard aanwezig: projector aan het plafond (vga), ingebouwde luidsprekers, flipchart, draadloos internet. Laptop door de klant zelf mee te brengen. Microfoons worden extra aangerekend aan € 25 per stuk.

Zaal U-vorm Lezing Theater
Nick Ervinck 33 pers. 40 pers. 100 pers.

ZAAL NED KAHN

Zaal Ned Kahn, op de eerste etage van New Zebra, is zonder twijfel één van de uitzonderlijkste zalen in Gent. Alleen al het uitzicht dat de glazen foyer biedt op het Atrium is uniek.

Voor conferenties heeft deze zaal een maximum capaciteit in theateropstelling van 200 personen. De gloednieuwe ingebouwde multimedia is zowel geschikt voor plug & play-gebruik als voor een strak geregisseerd congres met video conferencing, vertaaldiensten, videocaptatie en presentaties over meerdere schermen.

Maar meer nog dan een conferentiezaal is zaal Ned Kahn vooral een polyvalente zaal met zowel sfeervolle als functionele verlichting, een uitmuntende akoestiek en een vierkante bar die via een druk op de knop wordt omgevormd tot buffettafel.

EXPOVLEUGEL

De tentoonstellingsvleugel van de Zebrastraat heeft een totale bruikbare oppervlakte van maar liefst 750m². Naast kunsttentoonstellingen vinden hier regelmatig beurzen en productvoorstellingen plaats. Het is een mooie opengewerkte ruimte met hoge plafonds en veel lichtinval.

De kelder-rondgang onder de Zebrastraat baadt in een totaal andere sfeer. Deze ruimte is bijzonder geschikt voor multimedia-tentoonstellingen of events die vragen om een sfeervol uitgestippeld parcours in industriële sfeer langs verschillende donkere kamers en gangen.

Maar er is meer: openluchtexposities zijn mogelijk op het middenplein en in het atrium, we organiseren regelmatig postersessies in de lounge en twee etages van onze ondergrondse parking zijn voorzien van een flexibel ophangsysteem en tientallen spots op rails zorgen voor de perfecte belichting.