ONTHAAL

Wij zijn beschikbaar om onze zalen te personaliseren en de decoratie aan te passen aan het evenement dat U er wilt laten doorgaan. Wij kunnen uiteraard zorgen voor catering en audiovisuele hulp maar ook voor extra personeel zoals hostesses voor het onthaal, cocktailspecialisten voor de bar, DJ’s en zelfs dansers.

BEZOEK TENTOONSTELLING

Jouw event is gepland. Het inhoudelijke programma staat op punt. Maar je wil graag nog een extraatje om af te sluiten? Zebrastraat heeft het hele jaar door tentoonstellingen lopen, die de deelnemers van onze evenementen gratis mogen bezoeken. De expo van de maand is vrij toegankelijk, en voor de betalende expo’s geven we jou graag gratis toegangskaartjes mee. Indien U dit wenst kunt U beschikken over een culturele gids die met uw groep de tentoonstelling bezoekt.

OFFICE

Stress? U kan steeds terecht in onze kantoren voor het printen van een vergeten document, het nemen van een kopie, het sturen van e-mails,... Zoals u weet is in gans de site gratis Wi-fi aanwezig.

DVD- EN FILMPROJECTIE

De infrastructuur van de Zebrastraat beschikt ook over een private projectiezaal met een capaciteit van 20 personen voor film, DVD, CD-ROM en TV-opnames. Deze kan worden gebruikt voor privévoorstellingen voor beperkte groepen zoals prepremières van films of opnamen voor de pers.